Turkiet.

Sitter just nu vid hotellets enda dator. De andra e ute & solar men ska dra till dom nu om typ 3 min. Jag har fått ganska mkt färg och det e nice. handlat ganska mkt & fått god mat. Men skriver mer sen för tiden är snart ute & vet inte vad jag ska skriva mer hahaha.

btw. R.i.p Nisse. Ha det bra i himlen & underhåll nu dom andra som du gjorde med oss.

Turkland nästa!

Kom hem vid halv 11 tiden från Marieholm. Vi skulle tälta och lite sånt men det skulle ju åska mer lite senare på natten så vi satte upp tältet där inne ist. hahahaha.
Va med Angelica när jag kom hem och vi drog ner och köpte glass.
Sen blev det att äta på kolonin med hennes familj och därefter lite vattenpipa med hennes familj. Efter det följde jag med de hem och där blev det mest tv tittande och sen kom mamma,pappa,syster och hämta mig.
Nu sitter jag här och längtar tills jag åker till turkiet på Onsdag morgon. Måste packa klart också och jag hatar att packa...
Btw. har klippt mig & det e kort... :(

& sen kommer jag hem från turkiet 21 juli i think & sen efter där blir det Åhus med girlsen jadå! det kommer bli awesome.
Men ska kolla vidare på Jersey Shore nu, ha det bra PUSS!

Ingen k-stad

Det blev ingen K-stad idag så istället stack jag och Angelica till trollsjön och grillade lite med Erika, Jimmie & min syster Alexandra.
Efter det drog vi hem till Erika och Jimmie och kollade tv och sen följde jag & min syster Angelica hem och där stod vi och hörde på när hennes fulla föräldrar stod & babbla på . Skit kul vare. Men sen cykla vi hem och nu e jag här hemma och ska nog lägga mig i sängen nu för jag ska kanske till lomma i morgon.

Puuuss!

K-stad

Skulle egentligen till K-stad igår men blev inte så. Så vi drack först lite hos Jeppe & sedan tog vi en promenad genom eslöv till Alle dansk och fortsatte vårat drickande där. När vi var där blev vi plötsligt hungriga så vi ringde Gulex och beställde pizza & lite andra saker fast dom hade inte hemkörning så en som heter Max och davve tog cyklen och hämtade pizzan. Sen efter vi ätit forsatte vi att spela Bort med lennart och Pyramiden.  Sen stack alla hem hahah. Rätt så chill dag faktiskt.

Vaknade upp och var helt varm. Herregud, det e 33 grader i skuggan, dör av värme ju. Tror jag e lite poppis idag för när jag kollade min mobil när jag vakna hade jag 7 olästa sms yeeeah (h) haha.
Vet inte riktigt vad som händer idag, drar kanske till K-stad med Nor,Alexsandra,Angelica,Jeppe och dom andra som var med igår. Fast klockan tickar och den e redan 18:44 och vi vet inte än om vi ska sticka dit pågrund av värmen.
Men vi får se vad som händer.
Men ska gå till stan nu och träffa angelica och chilla lite. Skriver väl några rader senare .

Puss!

Sommarlov!

Hänt ganska mycket detta sommarlovet men det är inte slut än.
Sommarlovet började bra med skolavslutningsfest med nor, micha,emma,pontus,jeppe,zebbe och andra folk.

Här kommer lite olika punkter som jag hunnit med detta sommarlovet haha:


* Har varit 3 fester hos Jack och 3 hos gan.
* Stack till malmö på skumparty med angelica, slutade med att vi följde med 2 random killar med hem och han ena körde hem oss dagen efter. kul vare!
* Lomma flera dagar under lovet & fått lite bränna!
* Varit med Angelica i flera dagar i streck.
* Varit med Bästa!
* Grill fest hos min faster i malmö!
* 2 fester hos Jeppe & sen en chill fest hos Alle !
* Fotodag med Angelica.
* Grillning & tältning hos Olivia med massa folk.
* Vattenpipa.

& Mkt mer. fast kommer inte på det just nu hahah. fast här kommer lite bilder från sommarlovet!!


pusspuss!


Fest i Malmö!


Stek med bästa!


Chill & foto dag med Angelica!


Glass(L)(L)

Har inte lagt in mer bilder nu. men fler kommer väl lite senare haha.
Men hade tänkt att stänga av min data nu och sen lägga mig i min varma säng med fläkten och ett stort glas kallt vatten bredvid mig.

Puss sötnosar!

RSS 2.0