härliga dagar!

har inte skrivit på ett tag verkar det som, så jag skriver vad jag har gjort dom senaste dagarna.

Måndag:
Ewe kom till mig och vi kollade mest på tv haha. sen följde jag med henne till jespers fotbolls avslutning och där bjöds det på glass och lite annat. Följde med henne hem och sov där.

Tisdag:
Vaknade upp hos ewe och egentligen skulle vi åka skåne runt men så blev det inte så vi solade typ halva dagen och kollade sedan film i think haha. Sen sov jag där igen.

Onsdag:
Gick upp tidigt för att kunna åka till Trelleborg och hämta ewes dricka för vi skulle festa. Men det blev ingen fest så vi chillade mest framför tv:n & datan som vi typ alltid gör haha. Ewe sov hos mig.

Torsdag: Vi vakna upp hos mig & jag packade ner mina bad saker och jag drog till stranden med Kim, och ewe drog hemåt. Stranden var nice och jag fick lite färg iallafall haha.

Fredag: Drog först och åt på kolonin sen stack jag på grillfest hos gan och det var riktigt roligt. Sen stack jag,Angelica,felix,kim,lina,crisse och J.P till Mike och hade efterfest. Fast drog typ en kvart senare för det var drygt och mådde inte så bra. Fast en viss person ville att jag skulle komma tillbaka haha... Men kvällen blev lyckad!

Lördag: Vaknade vid 7 -.-' och tog en dusch. Träffade sedan Angelica i stan för vi skulle vara med Mike. Men han kom aldrig så vi sket i det och stack och mötte rose. Sen var det tydligen grillfest idag igen hos Jack så vi stack dit. Rätt kul i början men sen blev det tråkigt. Stack hem vid 1 eller ngt och satte mig vid datan hahah (a)

Söndag:
Stack till stranden med Angelica idag och mötte micha och emma där. Mötte sedan emelie som kom lite senare haha. Riktigt skönt var det att sola och bada fast har bränt mitt ansikte! men så kan det gå. Sen tog vi bussen till Lund och köpte Hotdog och sen tog vi tåget till Eslöv. Sen stack vi till angelica och chille lite och sen stack jag hem vid 9 och nu e jag här och ska nog ta en dusch nu.


Puss!

Härliga dagar

ska berätta lite vad jag gjort dom senaste dagarna (a)

Tisdag:
Stack jag till Olivia & gjorde massa skoj haha.

Onsdag:
Sov över hos Olivia och sen solade vi typ hela dagen, stack hem en liten stund och sen tog bussen till Olivia igen ( skulle bara hem och hämta lite nya kläder & sånt) sov över hos henne igen.

Torsdag:
Vaknade upp hos Olivia & tog sedan bussen hem till mig och där lagade vi Tacos & kollade på en film. sen vid 8 stack hon hem. Sen lite senare kom Bästa ewe som jag saknat som fan. och vi pratade massa om vad som hade hänt. Sen stack vi ut & träffa Amanda och Cecilia. senare gick vi mot stan och träffa Gan och Mike. Sen skulle Cecilia och Amanda hem så vi stack osså hem. Längtar till Åhus det kommer bli Awesome eller hur ewe ;) !!

Fredag:
Ewe sov över hos mig. och sen stack hon hem vid halv 2 och jag stack till malmö till min faster för att hjälpa henne med festen på lördag. Madde och Fia sa att jag skulle få slita. HAHAHA säger jag bara, mest de som fick slita ;) stack hem från fia vid 10 och när vi kom hem till madde poppade vi popcorn och satte på Mamma mia på tv:n. Madde bakade bröd medans jag chillade i sängen haha. Sen efter filmen gick vi & la oss.

Lördag:
Vaknade vid halv 10 -.-' fast la kvar i sängen en stund. Har precis ätit frukost och fixat maddes hår.
Ska snart packa mina saker som jag ska ha med mig till fia och hon hämtar oss vid 1. Sen blir det att laga mat och fixa andra saker till festen. Kanske skriver något mer sen. Puss

....

VILL HA TACOS NU NU NU NU NU !!!!!

Skolavslutning!

Dagen började med att jag fixa mig till skolavslutningen och sen när jag var klar råka jag somna om igen för jag la mig i soffan. så jag vakna när vi skulle träffas i klassrummet. så sprang snabbt till bussen. men träffa på mathilda på stationen som också hade försovit sig. kollade på när dom sjöng och de var grymma. Sen slutade vi denna terminen och Sen körde michelles mamma mig hem (y)
Packade ner de sakerna jag skulle ha med mig till nor och sen gick jag raka vägen till henne. Och där var även Emma och micha.
Vi drog sedan till pontus och han skulle fixa något till oss, han sa att det bara skulle ta en kvart! men nänä, vi väntade i fkn 5 timmar på att dom skulle komma haha. medans vi väntade satt vi hemma hos mig & chillade lite och åt.
Sen kom dom & vi drog upp och drack lite hos pontus. sen stack vi vidare till jeppe och där var även kul (y)
Sen stack typ alla och ja nu sitter jag här efter en läskig promenad själv genom eslöv (y)
Men tror nog jag ska sova nu.!
Puss puss

läs eller ngt

Har inte varit på bloggen i evigheter så får skriva vad jag har gjort.
Torsdag: Student och sen studentfest för Max & hans kusin pierre. Kuligt.
Fredag: Ludwig G.Rs fest. Stack dit med Madde glad och det var riktigt kul. Tack för dagen.
Lördag: Grisfest i marieholm med Olivia och hennes familj och andra folk. sen blev det lite drick lekar på med kortlek. sen blev det att dansa lite. Skoj skoj!
Söndag: Chillade sönder! haha
Måndag: Stack till skolan. hade en lektion och fick veta vad vi hade i betyg i det ämnet och lite sånt sen hem och typ gjorde inget. pratade med matte läraren också och fick veta att jag hade IG i matte för jag inte gjort ett prov så ska göra den i 2an ist. för vill inte gå i sommarskola.
Tisdag: Ingen skola idag men stack endå till stan & åt kinamat med Olivia. Nja, var inte alls gott denna gången. var inte så jätte sugen på det:(. sen stack olivia med mig hem och vi kollade film & sen piercade jag överläppen. men fick inte igenom hela piercing saken för den var för liten :( fast jag kände ju järn grejen, om ni fattar vad jag menar haha. Så nu har jag en liten fläskläpp (Y). Sen stack olivia och sen var jag med Nor sen träffade vi pontus och några andra grabbar. hahahah kul kul. jadåe!
Onsdag: Ingen skola idag heller. Var med Nor idag igen. Vi chillade mest på några bänkar vid norrevångshallen. Sista gången man såg den ju:( Sen när Pontus och dom hade kommit hem från Lund stack vi på fest med dom. hahah jävligt kul var det.
Torsdag: Vaknade upp klockan 7 med lite huvudvärk (y) Och jag började skolan 11:15 , gööött ju! idag hade vi bara en lektion och det var bara betygsnack. Just nu väntar jag på att Nor ringer mig så ska vi hitta på något idag igen. Sen ska vi väl leta fest tills i morron. Skolavslutning ju! Men får se om jag ska dricka något för min Mage e cp och mamma sa att det inte e bra att dricka då hehe.. så ska väl till doktorn och kolla den snart väl.
hahahah & min bror har ju halsfluss.. Hoppas jag inte bli smittad ;o

RSS 2.0